Michael Jackson - la història real (Part 1)

Michael Jackson - la història real (Part 1)



Michael Jackson mai morirà en la ment de persones que mai han sentit parlar de Michael Jackson, però qui sap què farà? Admireu-lo, i també els seus fans, però a la vida real, està desencarnat, és a dir, Michael Jackson va morir. "

1) Tornarà?

Oficialment, Michael va morir el 25 de juny de 2009, víctima d'un arrest cardiorrespiratori després d'una intoxicació aguda. I també per un error mèdic, per estar en aquesta data i no ha fet res abans per salvar-ho com hauria, és a dir, va ser una mort per error de medicació contínua: "ús continu ..."
Encara que hi ha comunitats en línia dedicades a recollir proves de falsificació de la mort. Ells creuen que el rei del pop encara farà una tornada triomfal, però el rei del pop ha mort. La veritat és això i difícil d'escoltar quan no volem acceptar.
2) L'evidència va desaparèixer, segons revelacions:

Les primeres teories van aparèixer amb la desaparició d'enregistraments de les càmeres de la casa del cantant. El sistema reescrivia les cintes cada 24 hores. El Departament de Policia de Los Angeles va copiar només quatre minuts del material, que va mostrar l'arribada de Michael, al voltant de les 0:30. El vídeo dels moments crucials de la seva mort mai va aparèixer. No va aparèixer perquè la cinta va evidenciar l'assassinat de Michael Jackson en el lloc, de manera que la cinta va ser parcialment destruïda per persones que estaven interessades en la seva mort. (Michael Jackson - en aquella època, el cantant pop va valer més morts que ell vius i ple de deutes per pagar, també patint greus problemes de salut)
3) La mort es va retardar
L'equip de rescat ja volia declarar-lo mort a la seva pròpia casa, però el seu metge, Conrad Murray, va insistir que fos portat a l'hospital, on la mort només es oficialitzava a les 2:26 p. M. La gent afirma que, aquí, el cadàver s'hauria intercanviat amb el de l'artista, encara viu, per defraudar la mort. No obstant això, el cos que es va prendre va ser precisament Michael Jackson, malauradament, ja va matar per negligència del seu metge, que fins i tot, va ser condemnat per la Justícia.

Continueu llegint, feu clic a l'enllaç següent:


Michael  Jackson - A verdadeira  história   (  parte 1 )



YOUTUBE:

Comments